Om oss

Prima Hundpool är ett ”ny/gammalt” företag


Det nya är att jag sedan april 2018 äger och driver verksamheten med hundsim, friskvård och kursverksamhet i de lokaler som tidigare användes av Haninge Hundhälsa. Där arbetade jag som siminstruktör och allt-i-allo under stora delar av 2016 och 2017.


Det gamla är att det är en anrik verksamhet jag köpt, detta är ett av de första hundsim som fanns i Sverige.


Jag själv har hållit på ett tag, jag har varit aktiv som instruktör (är även SBK-lärare dvs utbildar instruktörer) och inom tävlingsverksamheten i Svenska Brukshundklubben sedan 1990-talet – och håller fortfarande på.


Jag har under åren utbildat och utvecklat mig inom många områden när det gäller hund, och jag fortsätter att vara nyfiken.


Nu vill jag satsa på att ge hundar och hundägare en bra upplevelser i våra lokaler oavsett det gäller kurs, friskvård eller rehab.


Omtanke och kompetens ska vara våra ledord


Välkommen till Prima Hundpool  – önskar Marie

© Copyright. All Rights Reserved.